Itt van 2020 és úgy gondolod, hogy csodás éved lesz? Alapozd meg egy lazító élménnyel! Adunk pár tippet, amikkel biztosan átélheted a kényeztető és relax pillanatokat.

Egyedül keresel pihentető élményt?

Ha egyedül indulsz a lazítás felé, akkor nagyon jó választás lehet, ha megleped magad egy masszázzsal. Ez lehet csak arcra koncentráló, de akár egész testre ható egyaránt, hiszen attól függ, hogy mire van szükséged. Lágy zene, illatos olajok és egy hozzáértő, aki tudja, hogy mivel segítsen a hozzá forduló embereknek. Tökéletes élmény és legalább 1 óra, de inkább 2-2,5 óra intenzív kényeztetés. A testi-lelki feltöltődésen kívül egy kis gasztronómiai élményre is vágysz? A Rudas fürdőben van lehetőséged kombinálni a wellness és gasztronómiai élvezeteket. Egy egész napos program keretében várnak a különböző lazítási lehetőségek, és a meghatározott időben hódolhatsz a kulináris élvezeteknek is. A sport a szenvedélyed? Egy magán jógaóra nem csak ellazít és megtanítja a legfontosabb alap technikákat, de garantált, hogy életmóddá szeretnéd tenni ezt a lazító és nyugtató relaxációt. Bár mostanában sok körülötte az ellentmondás hazánkban, te ne foglalkozz vele, amíg neked jól esik, lényegtelen, hogy ki, mit mond! Nem mozdulva a testmozgástól, tökéletes feltöltődést nyújthat a nordic walking túra, amihez választhatsz akár erdei vagy barlangi meditációt is. Távol a világ zajától és minden mástól, csak magaddal foglalkozhatsz ennek a személyes programnak a keretein belül. Ne hagyd, hogy felőröljenek a mindennapok, szánj időt magadra!

Párban vagy családdal lazítanál?

Páros wellnessben is részetek lehet, ahol nem csak a különböző fürdési lehetőséget élvezhetitek, hanem egymás társaságában élhetitek át a lazító és feltöltődést garantáló masszázsokat is. Erre számos módon van lehetőségetek, hiszen különböző spa élmény vár rátok a Meglepkék kínálatában. Szeretnél egy emléket a családról profi körülmények között? A családi fotózás tökéletes megoldás a kérdésre. Nincs is másra szükséged, mint a családtagokra, egy váltás ruhára és a jó kedvetekre. Ha pedig kismama vagy, akkor is megörökíthetitek a legszebb pillanatokat, csakúgy, mint az újszülött babátokkal. Kiruccannátok valahova egy éjszakára? Semmi akadálya, hiszen számos csodaszép villa áll a rendelkezésetekre, ahol elkölthettek egy vacsorát vagy éppen eltölthettek egy romantikus hétvégét. Remek indítása az évnek egy kis jutalom a tavalyi év után és egy apró felkészülés a 2020-as év kihívásaira. Neked is szükséged van egy kis kikapcsra? Tervezd meg, hogy mikor, és szerezd meg az élményt!