Luxus életérzés, elegáns sofőr, pezsgő az autóban és feltűnés? Mindezek jellemzik leginkább a limuzin bérlést, amire manapság már bárki, bármikor alkalmat találhat. Mégis, mik a legnépszerűbb alkalmak ezeknek a gyönyörű, hosszú járműveknek a bérlésére?

Bármilyen alkalomra?

Alapvetően igen, ma már bármikor és bármennyi időre bérelhetsz limuzint hétköznap, hétvégén, nappal, illetve éjszaka is. Sőt, ha a PLS Partylimuzinnál hétfőtől csütörtökig bérelsz magadnak limuzint, akkor minden esetben, már 1 órás bérlés esetén is kedvezményt kapsz. Minél több időre szól a bérlés, annál nagyobb lesz a kedvezmény mértéke is. Ettől függetlenül a legnépszerűbb alkalmak az esküvő, a lány- és legénybúcsú, party szerviz és persze a városnézés vagy épp a reptéri transzfer. Egy városnézésnek is meg lehet adni a módját egy sikkes limuzin bérléssel. Sőt, képzeld el, hogy egy rég nem látott családtag vagy barát érkezik haza, és te egy limuzinnal várod a reptéren. Vagy egy fontos tárgyalópartnerért mehetsz ki vele, és míg a szállására értek, megnézitek Budapest főbb látványosságait. A Chrysler 300 C egy panorámatetős limuzin, aminek köszönhetően nem csak oldalirányba, de felfelé is élvezhetitek a kilátást. Ennek a limuzinnak külön érdekessége, hogy a belső tere a fekete és a fehér kontrasztjára épül, hiszen a fekete bőr ülőgarnitúra éles ellentétben áll a bárpult hófehérségével. Elegáns és dekoratív választás minden jeles alkalomra.

A legjobb kiegészítő

Bulis alkalmakra a legjobb választás a limuzin, hiszen egyedülálló, különleges és persze maximális feltűnést kelt. Ma már a lánybúcsúknak szinte alapvető kelléke a limo, hiszen mindenki egyszerre utazhat, és az ajándék pezsgőt már útközben is elfogyaszthatjátok. Ha Budapest két legnépszerűbb szórakozóhelyének az egyike az úti cél, akkor még akár ingyen is bulizhattok. Hogy hogyan? Nem kell más hozzá, mint a megfelelő szolgáltató, hiszen a PLS Partylimuzin esetén a Morrison’s 2 és a LIGET Club ingyen belépővel és egy welcome shottal várja a limo minden utasát. Tökéletes kezdés egy tökéletes partyhoz. Esküvő esetén nem csak biztos a hatásos belépő, de még a kreatív fotókon is csodálatosan mutat bármelyik limuzin, legyen az arany vagy épp hófehér. Ennek a lehetőségnek hála nem kell taxiban vagy épp személyautóban nyomorognia az ifjú párnak, hiszen egy 9 személyes limo rengeteg hellyel rendelkezik. Arról nem is beszélve, hogy akad olyan, ahol ajándék virágdísz vagy éppen egy bizonyos óraszám felett ajándék óra bérlés jár. Kell ennél több érv ahhoz, hogy luxust bérelj magadnak? A limuzinbérlés bárki számára bármikor elérhető a hét minden napján.