Bréking / éjszakai élet

szerkesztés

Kiderült, kikkel bulizunk a következő Balaton Soundon

Szerzők

  • We Love Balaton

2019. 12. 10. 15:46

Bejelentették a szervezők az első nagy neveket: EDM-sztároktól a menő underground dj-kig összesen 21 fellépőt árultak most el.

Több mint húsz friss nevet jelentett be kedd reggel a Balaton Sound szervezőcsapata a jövő évi fesztiválra. A legnagyobb nevek egyben szinte már visszajáró vendégek a nagy hazai fesztiválokon: 2020. július 8-12. között ott lesz Zamárdiban Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix és Kygo is. A világ legjobb dj-it listázó DJ Mag listáját pont Dimitri Vegasék vezetik, de a másik két dj-producer is ott van az élmezőnyben.

Fellép még a Nagyszínpadon a német mainstream house nagy neve, Robin Schulz, a DJ Mag listáján hatodik Don Diablo, a brit Jonas Blue, és élő produkcióval jön a szintén brit Jax Jones. Az angol Sigalát és a kanadai dj-duót, a Loud Luxuryt is most jelentették be a Nagyszínpadra. A Dreher Arénában a techno, dance és az EDM kedvelői kapnak majd fellépőket: egy külön techno-napon lép fel Deborah De Luca, később pedig érkezik az EDM-dj Salvatore Ganacci, a dj-páros Vini Vici, de jön a Blastoyz, a Modestep és Zhu is.

Folytatódik az utóbbi két évben elindult trend, és kiváló underground dj-k is érkeznek Zamárdiba. Egy új, 5000 fős sátorba kerül az ELROW bulihelyszín, ahova extravagáns díszlet, magával ragadó látványvilág közepette érkezik Loco Dice, Meduza, Ilario Alicante és Danny Tenaglia. A tavaly debütált új helyszín, a The Club pedig egy modern elektronikus zenei klub arculatát és hangulatát idézi, ahol a nemzetközi underground elektronikus zenei szcéna ikonikus alakjai lépnek fel: együtt zenél majd Hernan Cattaneo és Nick Warren, de Julien Jeweil is tiszteletét teszi.

December 11-től indul a 72 órás early bird jegyakció: 3, 4, 5 napos bérleteket lehet kedvezményes áron váltani. December 18-tól 3 napon át VIP Early bird kedvezményekkel is megvásárolhatók a 3, 4 és 5 napos VIP-bérletek. Aki nagyon nosztalgiáznia, és hiányzik neki a tavalyi Sound miliője, nézze meg a fenti kisfilmet, a hivatalos aftermovie-t.

Hasonló tartalmak

Admin mode