Bejelentették a szervezők az első nagy neveket: EDM-sztároktól a menő underground dj-kig összesen 21 fellépőt árultak most el.

Több mint húsz friss nevet jelentett be kedd reggel a Balaton Sound szervezőcsapata a jövő évi fesztiválra. A legnagyobb nevek egyben szinte már visszajáró vendégek a nagy hazai fesztiválokon: 2020. július 8-12. között ott lesz Zamárdiban Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix és Kygo is. A világ legjobb dj-it listázó DJ Mag listáját pont Dimitri Vegasék vezetik, de a másik két dj-producer is ott van az élmezőnyben.

Fellép még a Nagyszínpadon a német mainstream house nagy neve, Robin Schulz, a DJ Mag listáján hatodik Don Diablo, a brit Jonas Blue, és élő produkcióval jön a szintén brit Jax Jones. Az angol Sigalát és a kanadai dj-duót, a Loud Luxuryt is most jelentették be a Nagyszínpadra. A Dreher Arénában a techno, dance és az EDM kedvelői kapnak majd fellépőket: egy külön techno-napon lép fel Deborah De Luca, később pedig érkezik az EDM-dj Salvatore Ganacci, a dj-páros Vini Vici, de jön a Blastoyz, a Modestep és Zhu is.