Titeket is bekebeleztek a szürke hétköznapok, aminek a végén még az együttlét is megszokott és sablonos? Mivel tudnál változtatni ezen a napi rutinon, hogy újra fellángoljon a szenvedély? Lássuk, hogy miben segíthetnek a szerepjátékok!

Az unalom ellen

Emlékszel még azokra az időkre, amikor vágytól megrészegülve téptétek le egymásról a ruhát és zuhantatok bele a mindent elsöprő kéjbe? Hol van az a tűz, a szenvedély, ami akkor égette minden porcikátokat? Lehet, hogy azt gondolod, hogy már a múlté, pedig ha egyszer megvolt, akkor az bennetek szunnyad, csak fel kell ébreszteni.

A mindennapok teendői mellett óhatatlanul is kevesebb időt és teret kap a szexuális együttlét, így szinte mindenhol felüti a fejét az unalom. Hogy ezt elkerüld, érdemes néha bevetni egy kis újdonságot. Hogy mik legyenek ezek?

Az egyik remek lehetőség a különböző szexuális játékszerek kipróbálása, ami nagymértékben fel tudja dobni a hétköznapi monotonitást.

A másik a különböző szerepjátékok, szexi jelmezek világa, aminek a segítségével minden este egy új emberrel bújhatsz ágyba. Izgató és meglehetősen bizarr is, nem?

A forgatókönyv fontos

A szerepjáték alatt nem feltétlenül a BDSM témakörét kell érteni, hiszen enélkül is lehetséges a különböző szerepek, szituációk alkalmazása.

Mindig lényeges, hogy legyen egy alap elgondolás a szerepjáték mögött. Kezdetnek mindenképp érdemes alaposan átbeszélni, hogy mik is azok a vágyak, amiket mindketten szeretnétek megélni, de korábban nem volt rá lehetőség vagy épp túl bizarrnak gondoltátok.

Fontos, hogy rugaszkodjatok el a hétköznapoktól, azaz ne főnök és beosztott és anya-apa legyetek.

A legnépszerűbb szerepjáték kategóriák a következők:

1. Orvos vagy nővér és a betege, esetleg orvos és nővér
2. Prostituált és kuncsaftja
3. Főnök és titkárnője
4. Szerelő és háziasszony vagy a házigazda és a szobalány
5. Munkaadó és a babysitter


Bár úgy fogalmaztunk, hogy legyen egy forgatókönyve a történéseknek, ám ehhez nem kell vérremenően ragaszkodni, mindenképp hagyjátok, hogy sodorjon benneteket az ár. Tehát ha kicsit előbb tépnétek le egymásról a ruhát, mint terveztétek, akkor ne fogjátok vissza magatokat, a lényeg, hogy eszeteket vegye a vágy.

Ha bejöttek a különböző szerepjátékok, akkor ne hagyjátok abba, hanem igenis rendszeresen iktassatok be olyan alkalmakat az életetekbe, amikor van időtök egymással foglalkozni és újdonságokat felfedezni.

Arra azért figyeljetek, hogy lehetőség szerint ne zavarjanak titeket a szerepjáték közben, mivel elég lelombozó, ha sietni kell, vagy épp átcsattog egy álomittas gyermek a hálószobába, pont mikor a legjobb rész következne. Szánjatok elég időt egymásra!