A lánybúcsú jó esetben minden nő életében csak egyszer van, így méltó ünneplést kíván. Ehhez pedig szinte nélkülözhetetlen egy limuzinos utazás, ami nem csak kényelmes és egy igazi luxusélmény, de garantáltan mindenki rajongani fog érte.

A tökéletes este

Bármennyire is az esküvő a legfontosabb esemény a sorban, mégis jár neked a csajokkal egy utolsó ereszd el a hajam, ahol kitombolhatjátok magatokat. Erre az alkalomra garantáltan emlékezni fogsz, hiszen nem csak egy különleges esemény, de emellett az utolsó független partid is. Ehhez a legjobb, ha egy rendhagyó módját választjátok a közlekedésnek, mint amilyen egy limuzinos utazás. Hogy ez miért is jó?

Egyrészt kényelmesen elfértek akár 8-10 fővel is egy autóban, ami személyautó esetében kivitelezhetetlen projekt. Emellett nem kell arra figyelni, hogy valaki józan maradjon, mivel haza is kell jutnotok valahogy. A PLS Partylimuzin sofőrjei a legnagyobb biztonsággal navigálnak városszerte, így tökéletesen biztonságban tudhatjátok magatokat.

Mitől különlegesek a PLS Partylimuzinok?

10 fő alatt a legjobb választás a csodaszép, gold glitter színű Chrysler 300C, ami egyedileg készített, így világviszonylatban páratlan limuzin. Lambo doorral szerelt, és emellett pedig teljes panorámatetővel rendelkezik, aminek következtében felfelé is páratlan kilátás nyílik a látványosságokra. Bár buli szempontjából sokkal meghatározóbb a tetőablak, ahova bármikor kiállhatsz, hogy világgá kürtöld az örömödet, hogy férjhez mész.

A limuzinbérlés soha vissza nem térő alkalom arra, hogy átélhesd a luxus életérzést, ahol éppen te vagy a középpontban. A barátnőid a Te kedvedért gyűltek össze, és a kiszabott feladatok is rád várnak. Emellett pedig a szórakozóhelyek is csak rátok várnak! A limuzinban tökéletes és különleges képek készülhetnek, amik hűen tükrözik majd a limoban uralkodó hangulatot.

Sőt, ha mindez nem lenne elég, vár még rátok ajándék! Minden limuzinbérléshez egy ajándék behűtött pezsgő várja az utasokat, de lánybúcsú esetében ez egy plusz, ajándék üveget jelent. Tökéletes lehetőség a buli megalapozásához, és ha megtetszik a limuzinos életérzés, akár a későbbiekben az esküvőre is kibérelhetőek a különböző limok. Hidd el, egy ilyen utazás biztosan örök élmény marad, így semmiképp ne szavazd le, ha felvetik a barátaid!

Érdekelnek a különböző lehetőségek? Ne hagyd ki az életedből ezt a megismételhetetlen élményt! Természetesen ezenkívül még számtalan lehetőség vár, ha limuzint szeretnél bérelni, így akár a lánybúcsút követő esküvőn is igazán mutatós választás lehet, nem beszélve a kreatív fotókról.