Szinte mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor megtalálja élete párját és elhatározza, hogy vele szeretné leélni az életét. Mindezt ünnepélyes keretek között meg is szeretné erősíteni, azaz házassági anyakönyvi kivonat révén összekötni azt. Azonban az a pillanat is elérkezik, amikor a szerelmes pár elveszik a lagzival kapcsolatos előkészületek tengerében.

Ekkor jön jól egy felkészült és mindenre elszánt ceremóniamester, aki a legnehezebb pillanatokban is a pár segítségére lehet, és felejthetetlenné teheti életük egyik legfontosabb napját. Nem csak magának az esküvő forgatókönyvének a megszervezése és lebonyolítása lehet nehézkes, hanem a nevezetes nyitótánc betanulása is, amely egy profi tánctanár segítségével könnyen mehet, mint a karikacsapás. Egy jó tanár segítségével még a ceremóniamester is táncra perdül!

A nyitótánc, amely a ceremóniamesternek is könnyen megy?

A nyitótánc sokak félelme lehet, és legtöbben szerényen letagadják előzetes tudásukat, mivel más, mikor kissé illuminált állapotban a szórakozóhely sötétjében a kedvenc dalára táncol az ember, mint hogy a násznép előtt élete szerelmével kiáll és eltáncolja első közös hitvesi táncukat. A nyitótánc több, mint egy helyesen lépkedett mozdulatsor, a tánc maga az élet, amely tele van érzésekkel, intuícióval, hangulatokkal és önátadással egyaránt.

A tánc során az embernek szinte eggyé kell válnia a partnerével, akivel összhangban kell mozdulnia, érezve minden apró rezdülését. Azonban nem születhet mindannyiunk eme képességgel, egy jól képzett, tapasztalt és végtelenségig türelmes profi tánctanár segítségével eloszlathatod minden félelmedet, és lenyűgözheted rokonaidat, barátaidat egyaránt.

A tánc és a zene kiválasztása elsődleges fontosságú lépés a nyitótánc megtervezése során. Minden pár mögött rejlik egy sztori, egy közös élmény, ami egy megfelelő zenét rejt. Mindenkinek megvan a zenéje még akkor is, ha nem tud róla. Fontos, hogy megtaláljátok a habitusotokhoz és a személysiégetekhez leginkább illő koreográfiát, hiszen csak így érhetitek el azt, hogy a násznép lélegzet-visszafojtva nézze végig a műsorotokat.

A megfelelő szakember kiválasztásának kulcsa

Amennyiben kételyeid vannak tánctudásoddal kapcsolatban, ha szeretnéd, hogy jó kezekben legyetek pároddal és lenyűgözzétek a násznépet, akkor hallgass a ceremóniamesterekre, akik a 20 éves profi táncos karrierrel rendelkező, a 2016-os év tánctanárjára - Kelemen Erikára voksolnak. Erika személyisége hűen illik a feladathoz, hiszen barátságos, közvetlen, nyitott és könnyen megtalálja mindenkivel a közös hangot.