Ha szeretnél elsajátítani egy nyelvet, vagy továbbfejlesztenéd meglévő tudásod, az alap tankönyveken és munkafüzeteken kívül rendkívül hasznosak a nyelvtanulást segítő kiadványok. Nem csak azért, mert más aspektusból közelítik meg a tananyagot, hanem azért is, mert sok érdekességet tartalmaznak, és változatosabbá teszik a tanulást.

Az alábbi nyelvek a legnépszerűbbek itthon, ezért nem véletlen, hogy a nyelvtanulást támogató anyagok széles választéka belőlük kerül ki.

Angol és német nyelvtanulást segítő kiadványok

  • Angol nyelvű:

A1-B2 szint között kedvedre válogathatsz, a paletta igen széles. Találhatsz szövegírási gyakorlatokat, melyekbe gyerekek is bátran belefoghatnak, fotós oktatókártyákat a beszédkészség fejlesztéséhez, szókártyákat attól függően, milyen szintű nyelvvizsgára készülsz. Legnépszerűbbek a PONS 333 szókártyák. A kártyákon a szavak mellett 2 példamondat is szerepel, így könnyebben memorizálhatod az adott szó jelentését. A PONS 333 szókártyák ráadásul bárhol használhatók méretükből adódóan, akár még utazás közben is. Kezdő, középhaladó, üzleti kategóriák mellett létezik már kifejezések, sőt, fejtörők formájában! Az Oxford Corner Könyvesbolt webshopjából most kedvezményesen vásárolhatod meg a nyelvtanulást segítő kiadványokat.

  • Német nyelvű:

Itthon a második legnépszerűbb nyelv a német. Ha németül szeretnél játékosan tanulni, szintén A1-B2 szint között lehetőségek tárháza vár rád.

Kaphatók Szó-Kincs-Tár füzetek, különféle keresztrejtvények, PONS 333 szótanuló kártyák szintenként, PONS képregények, Schritte International kiadványok, szótanuló társasjátékok, mint például a UNTERWEGS IN DER STADT vagy a WER IST DAS?

Francia, olasz és spanyol anyagok

  • Francia nyelvű:

PONS 333 szókártya francia nyelven is megtalálható, de egy érdekes társasjáték keretében is fejleszthetjük francia nyelvtudásunkat, melynek neve ZIG-ZAG, és 2 játékos részére 20 percet vesz igénybe.

  • Olasz nyelvű:

Ha szeretnéd játékosan fejleszteni olasz nyelvtudásod, figyelmedbe ajánljuk a L'ISOLA DELLE PREPOSIZIONI társasjátékot. Remek szórakozás, melyben 66 szókártyát találsz vicces képekkel. Egy kalózszigeten játszódik a történet, ahol érdekes feladatok várnak rád.

  • Spanyol nyelvű:

PONS 333 szótanuló kártyák spanyol nyelven is elérhetőek itthon, de az olasz kalózos társasjáték spanyol megfelelőjét is megtalálod, melynek neve LA ISLA DE LAS PREPOSICIONES.

Legyen szórakozás a tanulás!

Ne elégedj meg a szótárak, tankönyvek és munkafüzetek adta nyelvtanulás lehetőségével, tedd szórakoztatóvá a nyelv elsajátítását a szótanuló kiadványokkal! Bármelyiket is választod, izgalmas játékban lesz részed, és általuk játszva, észrevétlenül fejlődik a szókincsed!