Zamárdi helyett Balatonvilágoson lesz, STRAND Fesztivál helyett pedig 10 NAP STRAND néven fut az idei, újragondolt STRAND Fesztivál.

Mivel Zamárdi úgy döntött, hogy egyetlen tömegrendezvénynek sem ad otthont idén nyáron, a STRAND Fesztivál újratervezett: két etapban, 10 NAP STRAND néven Balatonvilágosra helyezik át a programjaikat. Augusztus 18–22. és 25–29. között a Club Aliga területén ragadhatja el a résztvevőket a fesztiválhangulat.

 

A fellépők is „átigazolnak”

A nemzetközi fellépők közül eddig a Lost Frequencies és Alle Farben igazolt át a 10 NAP STRAND programjához, a hazai kínálat terén pedig a teljesség igénye jellemzi a fesztivált, többek között Ákos, a Halott Pénz, a Tankcsapda, Majka és Curtis, a Punnany Massif és a Bagossy Brothers Company is érkezik a száznál több fellépőt felvonultató programra – írják a fesztivál Facebook-oldalán.

Azok, akik korábban vásároltak jegyet a 2020-as STRAND Fesztiválra, három opció közül választhatnak, melyekről bővebb infókat az esemény oldalán találtok. A jegyértékesítés 2021. június 11-én indul. A fesztivál a jelenlegi rendeletek értelmében csak védettségi igazolvánnyal lesz látogatható.

Címkék