Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

látnivalók & kultúra

Vigyél haza egy dzsungelnövényt! – Plante. pop-up bolt nyílik a káptalantóti Káli Coolban

Különleges növénybolt termékeiből válogathattok júniusban három napon át, ugyanis a budapesti Plante. pop-up boltot nyit Káptalantótiban.

Júniusban három napra a Balatonra költözik a budapesti Plante. növénybolt, a káptalantóti Káli Cool kültéri, lounge-os részét örvendezteti meg több mint százféle szoba- és kültéri növénnyel.

Filodendronok, alokáziák, pálmák, caladiumok, peperomiák, kültéri vadvirágos összeültetések – ezek közül ti is szabadon válogathattok majd, valamint kézzel készült kerámiakaspókkal, növényládákkal, virágmagokkal vagy akár makramé növénytartókkal is kiegészíthetitek az otthoni zöldítést.
 
A pop-up növényboltot három napig, június 18. (péntek) és 20. (vasárnap) között érhetitek el (reggel 9-től este 6-ig), amíg a készlet tart. 

Ha a Káli Cool kávézó és bárban vásároltok, a blokk bemutatásával 10% kedvezményt kaptok a Plante.-s helyszíni vásárlásból. Még több infót itt találtok a pop-up-ról.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Idén is látogatható Közép-Európa legnagyobb, templomban épített betleheme

?>

A több mint ötven négyzetméteres, Balaton mellett található alkotást idén is megcsodálhatják a látogatók.

A brunchtól a korcsolyázásig – Ilyen egy tökéletes téli nap a Balatonon

?>

Az ünnepi készülődés közben vagy után jól jön egy olyan nap, amikor a Balaton látványa segít egy kicsit lelassulni és kisimítani az idegeinket.

Bezár a kőröshegyi Völgyhíd Konyha & Rét

?>

A tulajdonos betegsége miatt 2024 januárjától bezár a kőröshegyi vendéglátóhely.

Fonyódot már a 19. századi gerillafürdőzők is imádták

?>

A partszakasz adottságait egy itt kiránduló társaság fedezte fel, így idővel Fonyód és Bélatelep lett a jómódú nyaralók egyik bázisa a partszakaszon.

Neked ajánlott

A