A Bondoró Fesztivál jövőre ismét nyárindító színes kavalkádként tér vissza Kapolcsra.

A negyedik Bondoró Fesztivált jövőre, 2022. június 10-12. között szervezik meg – adták hírül a szervezők sajtóközleményükben. A különféle utcaszínházi előadások mellett elsősorban az utcai művészetek kevésbé ismert műfajait bemutató kapolcsi fesztivál évről évre különleges bábelőadásokkal, gólyalábasokkal és artistákkal várja az érdeklődőket. 
 
A szürke, őszi hétköznapokba ráadásul egy kis vidámságot is csempész most a Bondoró csapata, hiszen az új dátummal együtt megérkezett az idei fesztivál hivatalos aftermovie-ja is. A bohóc show-ról és tűzshow-ról, újcirkuszi műsorokról, látványos fényparádékról és utcai felvonulásokról kaphattok egy kis ízelítőt.

Idén először nemzetközi fellépők is voltak a fesztiválon (ebben a cikkünkben számoltunk be róla): „a Francia Intézetnek, valamint a Budapesti Olasz Kultúrintézetnek köszönhetően idén már francia és olasz előadók is szerepeltek nálunk. De belga produkciók is érkeztek a fesztiválra a Wallonie-Bruxelles International támogatásában" – mesélte Szendrei Virág Zsófia, a Bondorót szervező Viprodukció Fesztiváliroda ügyvezetője.

A fesztiválról még többet itt olvashattok

Címkék