Jövőre rendezik meg a 10. Paloznaki Jazzpikniket, 2022. augusztus 4–6. között a Balaton-felvidék igazi jazzparadicsommá változik, ahol a jazz, soul és funk dallamok legkiválóbb mesterei lépnek majd fel. Olyan világsztárok érkeznek Paloznakra, mint Emeli Sandé, Lisa Stansfield, az MF Robots és az Al McKay’s Earth, Wind and Fire Experience.

Augusztusban három napon keresztül jazz, funk, soul és jubiláló piknik-élmények várnak. 4 színpadon, több mint 30 koncerttel a festői szépségű Balaton-felvidéken, a fűben ülős pikniktől a klubhangulaton át a nagykoncertig, a jó boroktól a fantasztikus zenéig minden együtt lesz a jublieumi Paloznaki Jazzpikniken.

Augusztus 4-én Emeli Sandé, a világhírű brit soul és R&B énekes-dalszerző koncertje nyitja a háromnapos jubileumi fesztivált, augusztus 5-én a ’80-as, ’90-es évek legnépszerűbb brit énekesnője, Lisa Stansfield érkezik a Jazzpiknik Nagyszínpadára, majd az MF Robots utánozhatatlan hangjai töltik be a paloznaki éjszakát. Augusztus 6-án pedig a világhírű Al McKay’s Earth, Wind and Fire Experience formáció látogat el a dűlőbe.

Jegyek és bérletek már most kaphatók minden kategóriában, a napijegyek mellett két- és háromnapos bérletek, illetve VIP-jegyek és bérletek is elérhetők.

Címkék