Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Kávézz a színház megmentéséért! – A badacsonyörsi Vánkos is kiáll az Átriumért

A badacsonyörsi Vánkos is csatlakozott az Egy Kávé az Átriumért! kezdeményezéshez.

„Sehol ne zárjon be egy színház sem!” – írta ki Facebook-oldalára a badacsonyörsi Vánkos. A 71-es út mentén lévő panzió kávézójában július 7-én, csütörtökön minden elfogyasztott kávé után befolyó összeget átutalják a budapesti Átriumnak, ezzel csatlakozva az Egy Kávé az Átriumért! kezdeményezéshez.

Az Átrium június 30-án jelentette be, hogy nem tudja tovább fenntartani a működését, azóta számos felajánlás, adomány érkezett hozzájuk, de több adománygyűjtő programot, rendezvényt is szerveznek a megmentésükért.

A kezdeményezés a budapesti Jedermann Cafénak köszönhetően jött létre. A Vánkos csütörtökön 9 és 21 óra között van nyitva. A további csatlakozó kávézókról itt találtok infókat, más támogatói lehetőségekről pedig itt.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Balatonfüredre költözik a csopaki Szomszéd Kertje

Balatonfüredre, a Füredi Malomház épületébe költözik a csopaki Szomszéd Kertje. A helyszín változik, de a gasztrokínálat és a sajátos hangulat marad.

Gasztró

Itt voltak a legjobb olaszrizlingek! – Csopaki sétálókóstolón jártunk

Egy finom bort lötyögtetve élvezzük a kora tavaszi napsütést és a Balaton látványát egy dűlő mellől – nekünk ezt jelentette az Olaszrizling szerintünk, és alig várjuk, hogy újra részt vegyünk rajta!

Gasztró

Balatoni helyek, ahova eddig nem látott programokkal várnak márciusban

Nyolc olyan, Taste Balatonhoz csatlakozó helyet ajánlunk, amelynek programjaiból mi magunk is kaptunk egy kis ízelítőt.

Neked ajánlott

A