2023. április 13. és 16. között jön a Veszprém Blues Fesztivál, az első tíz előadót már bejelentették.

Négy Grammy-díjas blues előadóval, közel 40 fellépő több mint 50 koncertjével, kiállításokkal, workshopokkal és beszélgetésekkel vár az első Veszprém Blues Fesztivál 2023. április 13. és 16. között.

A Rick Estrin & The Nightcats nemcsak Amerikában, hanem világszerte a blues fesztiválok egyik legkedveltebb fellépőjét is hallhatjuk majd Veszprémben, de fellép Buffalo Nicols énekes-gitáros, Matt Schofield triójával érkezik a fesztiválra, valamint a harmonika Jimi Hendrixeként emlegetett Sugar Blue is szerepel az előadók között.

Fellép még az olasz bluesgitáros Roberto Luti az amerikai Luke Winslow Kinggel, de ott lesz többek között Big Daddy Wilson, a holland T-99, Little G Weevil, a The Black Circle Orchestra és Jambalaya is.

A Veszprém Blues Fesztivál fő helyszínei a Hangvilla termei és az Expresszó lesznek, míg a Papírkutyában ingyenes akusztikus koncertek várják majd az érdeklődőket.

A borítóképen a Rick Estrin & The Nightcats szerepel. A fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat részeként valósul meg. További infók a weboldalon és a Facebook-oldalon. Jegyek itt elérhetők.

Címkék