Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Aktív

Felpörög a téli vitorlázás: Balatonfüreden is lesz versenysorozat

December 10-én, szombaton startol a Füred Winter Cup téli vitorlásverseny-sorozat a Kékszalag Port kikötőből. Hajós "felvonulás" és adventi vásár is lesz a helyszínen.

Hagyományteremtő szándékkal indul december 10-én a három versenyből és egy nyílt edzésből álló versenysorozat, a Füred Winter Cup, számolt be a Balatonfüred.hu.

A versenysorozat első felvonása az Adventi Cool Túra néven futó nyílt edzés lesz. A résztvevők a tervek szerint látványos felvonulást tartanak majd feldíszített hajóikkal: a Kékszalag PORT kikötőből indulnak, és egészen a Tagore sétány melletti vízfelületig hajóznak majd, és visszatérnek a kikötőbe. 

Ezzel egyidőben kerül sor az I. Kékszalag PORT adventi vásárra: az ingyenes rendezvényen helyi és környékbeli kézművesek termékei közül válogathatunk, süteményeket, édességeket, balatonfüredi borokat és különleges téli italokat is meg lehet majd kóstolni. A szervezők egy jégvitorlás-kiállítással is készülnek.

A programról további információt itt és itt találtok. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Aktív

Egy teljesen új nyomvonalon is körbetekerhetjük a Balatont

Egy 400 kilométer hosszúságú, nem hagyományos kerékpárúton vezető, de kitáblázott útvonalon is körbetekerhetjük a Balatont.

Aktív

A Balaton-felvidéki tanúhegyekre hivatkozva lefújták egy napelempark építését

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság a tájkép megóvására hivatkozva a védelmébe vette a Tapolca melletti területet.

Aktív

7 kerékpáros útvonal tavaszra, ha unod a Balatoni Bringakört

7 útvonalat ajánlunk azoknak, akik már teljesítették a Balatoni Bringakört, és szívesen felfedeznének valami újat, és persze azoknak, akik nyeregbe pattannának az enyhe télvégi napokon.

Aktív

Variációk balatoni randizásra – Valentin-nap a tónál

Egy tartalmas balatoni nappal, hétvégével február közepén sem lőhettek mellé. Adunk néhány tippet, hova menjetek randizni a tó körül!

Neked ajánlott

A