A zenekar honlapja és egy Facebook-esemény szerint a veszprémi Gyárkertben adnak koncertet augusztus 9-én.

Hivatalos bejelentés még nem érkezett az eseményről, de már látható a zenekar honlapján a koncert Facebook-eseménye. A koncertnek a fentiek alapján a hamarosan nyíló veszprémi rendezvényhelyszín, a Gyárkert ad otthont, számolt be a Recorder blog.

A koncertről még nem tettek közzé részleteket a szervezők, csak annyit, hogy a jegyek az egyelőre nem működő www.gyarkert.hu oldalon kaphatók majd. Az esemény szerepel a zenekar honlapján is. 

A poptörténet egyik legnagyobb hatású zenekara legutóbb 2018-ban lépett fel Magyarországon, a Budapest Arénában. Akkor a teljes életművüket felölelő, 3D-s koncertshow-jukat láthatta a közönség.  

Gyárkert egy 2 hektáros bekerített terület Veszprém belvárosának kellős közepén, amit a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa keretében egy 5000 fős közönséget befogadó rendezvénytérként, fesztiválterületként és ideiglenes parkolóterületként hasznosítanak. A buszpályaudvar felőli oldalon egy ideiglenes nagyszínpad kap helyet, és egy kisebb, állandó szabadtéri színpadot állítanak fel, számolt be a munkálatokról a Magyar Építők

Címkék