Április 29-től újra kedvezményesen utazhatunk a Balaton körül és a Bakonyban a MÁV-Volán csoport szezonális napijegyeivel. A Balaton24, a Balaton72 és a Bakony napijegyek egészen október 31-ig biztosítanak korlátlan számú utazást az adott napokon.

Az egy, illetve háromnapos korlátlan utazást biztosító Balaton24 és Balaton72 napijegyek a Balaton körül, továbbá Tapolca és Sümeg között, a Volánbusz tóparti járataira, valamint a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán (másodosztály) érvényesek április 29-től egészen október 31-ig. A napijegyekkel kizárólag az érvényességi területen belül lehet utazni, például Budapest és a Balaton közötti utazáshoz részlegesen sem érvényesek. 

A Balaton24 jegy 1090 Ft-ba kerül, 26 éven aluliaknak 750 Ft-ba. A Balaton72 jegy ára 2740 Ft, 26 éven aluliaknak pedig 1850 Ft. Itt találtok további információt a balatoni napijegyekkel kapcsolatban. 

A Bakony napijegy korlátlan utazási lehetőséget biztosít az adott napon a MÁV-Start egyik legszebb vonalán, a Cuha-patak völgyében futó Győr-Veszprém vasútvonalon és a Zirc téréségében közlekedő autóbuszokon. A napijegy ára 1199 Ft, 25 éven aluliaknak pedig 799 Ft. A napijegy érvényességi területével kapcsolatban itt találjátok a részleteket. 

A Győr-Veszprém vonalon április 29-től május 21-ig hétvégén és ünnepnapokon menetrend szerinti nosztalgiavonatok is közlekednek.

Címkék