A Magyar Mozgókép Fesztivál június 7. és 10. között, négy napon keresztül várja a filmrajongókat a Veszprém-Balaton régióban a legújabb magyar filmek premierjével, nemzetközi fesztiváldíjasokkal, szabadtéri vetítésekkel, közönségtalálkozókkal és izgalmas kísérőprogramokkal, június 8-tól pedig éjszakába nyúló bulikkal. Járai Márk, az Európa Kiadó, a Kollár-Klemencz Kamarazenekar, az Aurevoir., Barabás Lőrinc és izgalmas DJ-k szolgáltatják a filmfesztivál zenei programját.

A Magyar Mozgókép Fesztiválon június 8-án Veszprém legújabb kultközpontjában, a Fotonban Járai Márkot, a Halott Pénz énekesét hallhatjuk, a karcos hangú énekes szólóban is az egyik legkedveltebb egyszálgitáros előadóvá nőtte ki magát az utóbbi időben, így koncertje felejthetetlennek ígérkezik.

Június 9-én, szintén a Fotonban lesz látható és hallható Barabás Lőrinc. A trombitás és zeneszerző az improvizatív zenei élet aktív szereplője, egyik mozgatórugója. Az elmúlt tíz évben klubestjei és formációi termékeny talajt biztosítottak a jazz és az elektronika határmezsgyéjén kísérletező rokonlelkek számára.

Péntek este az óváros téren folytathatjuk a bulit, ahol fellép a Psycho Mutants és az Európa Kiadó, majd Dj Kanada Káosz adja meg az éjszaka ritmusát. Június 10-én, szombat este pedig a Kollár-Klemencz Kamarazenekarral, az Aurevoir.-ral és a Cinematique Discoteque-kel bulizhatunk az Óváros téren.

Címkék