Megnyitott Veszprém egyik új közösségi irodája, a Katedra Coworking, ahol mindenki megtalálja a számára ideális munkakörnyezetet: dolgozhatunk a kanapéról, vagy privát, csendes irodából is. A munkaállomások mellett óradíjas rendszerben bérelhető 8 fős tárgyaló és workshopterem is várja az innen dolgozókat.

Az iroda Veszprém központjában, a Katedra Nyelviskola épületében, annak égisze alatt nyitotta meg kapuit. Egyre több nyelvóra zajlik online, így kevesebb teremre van szükség, a nyelviskola tulajdonosai pedig keresték a lehetőségeket az épület szabad tereinek hasznosítására, és egy közösségi iroda kialakítása mellett döntöttek. Az üzemeltetést a Balaton környéki vállalkozók közösségét építő BENT Szakmai Közösség végzi.

A Katedra Coworkingben két teremben összesen 15 munkaállomás, óradíjas rendszerben bérelhető 8 fős tárgyaló és 16 fős workshop terem, 4 fős privát iroda, teakonyha és étkező található. A coworking saját különtermei mellett a nyelviskola tantermei is használhatók a zoom hívások lebonyolítására.

Aki itt szeretne dolgozni, annak csak egy laptopot kell hoznia, a megbízható internetkapcsolat, a felszerelt iroda, a kényelmes asztalok és székek biztosítva vannak. A közösségi irodában az is megtalálja az ideális munkakörnyezetet, aki szívesebben dolgozik nyüzsgő, kávézós hangulatú térben, esetleg kanapén van hintaszékben, és az is, aki a fókuszált munkavégzéshez csendes, letisztult környezetet keres.  

Az alap szolgáltatások mellett rendszeres események, üzleti reggelik, szakmai workshopok, kiállítások és beszélgetések is várják az érdeklődőket. Az alapítók terveiben hangsúlyos szerepet kapott a közösségépítés, a veszprémi és környékbeli vállalkozók összekapcsolása, a kreatív szakma képviselőinek összekötése és változatos szakmai események szervezése. Júniusban például péntekenként reggel 9-10 óráig a veszprémi Feltöltő Ponttal együttműködésben csomagolásmentes brunch várja az irodába betérőket, szerdánként pedig nyílt napokon lehet kipróbálni a coworkinget.

A Katedra Coworking a környékbeli művész közösséget is szeretné bevonni a közösségi életbe, így minden hónapban más-más festőművész, fotóművész vagy keramikus munkái díszítik majd a falakat. A nyitást követő hónapban Nagy Veronika festőművész munkáiból inspirálódhatnak az itt dolgozók. 

A Katedra Coworking egész évben, munkanapokon 8-17 óráig tart nyitva (igény esetén 17:00 után is). A közösségi iroda már félnapos (4 órás) jeggyel is igénybe vehető, de napijegy, 4/8 alkalmas vagy korlátlan havi bérlet is elérhető. A tárgyalót és workshop termet óradíjas rendszerben lehet lefoglalni.  

Címkék

Elérhetőségek

Katedra Coworking 8200 Veszprém, Bajcsy-Zs. Utca 18. Facebook-oldal Weboldal