Keresés EN

Aktív

Elkezdik felújítani a Balatoni Bringakör badacsonyi szakaszát is

Teljes hosszában megújul a Római út Badacsonytomajt érintő szakasza, mely a Balatoni Bringakörnek is része.

Közel négy kilométeres útszakaszon kezdődik felújítás Badacsonytomajon, a Római úton (mely a Balatoni Bringakör része is). Az aszfalt kopóréteg cseréje mellett közlekedési és útbaigazító táblákat helyeznek ki és burkolati jeleket festenek fel.

Ezen kívül a Vasút utca – vasútállomástól a település központja felőli szakaszának – (körülbelül 220 méter) teljes felületű burkolatjavítása is megtörténik, a 71.sz. főúttal történő kerékpárúti csatlakozás kiépítésével, KRESZ-, és útbaigazító táblák kihelyezésével, illetve burkolatjelfestéssel.

A munkák, azt írják, a napokban el is kezdődnek. Ezzel párhuzamosan zajlik a Balatoni Bringakör Balatonudvari és Vonyarcvashegy közötti szakaszának felújítása is.

Forrás: VEOL, Badacsonytomaj Média 

A cikk borítóképe illusztráció. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Aktív

Egy teljesen új nyomvonalon is körbetekerhetjük a Balatont

Egy 400 kilométer hosszúságú, nem hagyományos kerékpárúton vezető, de kitáblázott útvonalon is körbetekerhetjük a Balatont.

Aktív

A Balaton-felvidéki tanúhegyekre hivatkozva lefújták egy napelempark építését

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság a tájkép megóvására hivatkozva a védelmébe vette a Tapolca melletti területet.

Aktív

7 kerékpáros útvonal tavaszra, ha unod a Balatoni Bringakört

7 útvonalat ajánlunk azoknak, akik már teljesítették a Balatoni Bringakört, és szívesen felfedeznének valami újat, és persze azoknak, akik nyeregbe pattannának az enyhe télvégi napokon.

Aktív

Variációk balatoni randizásra – Valentin-nap a tónál

Egy tartalmas balatoni nappal, hétvégével február közepén sem lőhettek mellé. Adunk néhány tippet, hova menjetek randizni a tó körül!

Neked ajánlott

A