Július 1-én nyitotta meg kapuit Balatonfüreden a Hotel Vinifera Wine & Spa, ahol a téli szezonban sem áll meg az élet, sőt, kiváló célpont, ha pihentető környezetben szeretnénk kikapcsolódni az ünnepek előtt vagy alatt. A hotel ráadásul nemrég Kreinbacher ambassador elismerésben részesült, a közel 400 fajtából álló borgyűjteményt pedig minden hónapban, így most decemberben is exkluzív borkóstolók során fedezhetjük fel.

Balatonfüred nemcsak a nyári hónapokban, de télen is igazán vonzó célpont, főleg, ha szeretnénk az év végi rohanásban egy kicsit megállni, lelassulni és eltölteni pár csodás napot a téli Balaton közvetlen közelében. Ha mindezt megfűszereznénk egy csipetnyi luxussal, akkor mindenképp látogassunk el a Hotel Vinifer Wine & Spa-ba, ahol a grandiózus, 2000 négyzetméteres wellnessrészleg testi-lelki feltöltődést kínáló szolgáltatásait a Spa by Adrienne Feller holisztikus szépségrituáléi teszik teljessé.

A wellness- és spaélmény mellett az ötcsillagos szálloda gasztronómiája is kiemelkedő, a Deliciosa étteremben csodás fogások várnak ránk, az Ambrosia Borbárban pedig felfedezhetjük a hotel közel 400 fajtából álló exkluzív borkollekcióját. Ráadásul a Hotel Vinifera nemrég Kreinbacher ambassador elismerésben részesült:

„a kölcsönös bizalmon, edukáción alapuló együttműködés méltón tükrözi a luxus hotel minőség iránti elhivatottságát”

Decemberben három exkluzív borkóstoló eseményen vehetünk részt, melyre külsős vendégeket is sok szeretettel várnak, így a több napos tartózkodás helyett akár egy kellemes estét is eltölthetünk a luxusszállodában. December 16-án a burgundi borok világába kalauzolnak el minket, december 23-án a híres francia Pichon-Baron birtok borait kóstolhatjuk meg, december 30-án pedig a champagne kapja a főszerepet.

A kóstolókra előzetes bejelentkezés szükséges a +3687866000 telefonszámon vagy a sommelier@vinifera.hu e-mail címen. Bővebb információk a honlapon.

Címkék