Szaunafelöntésen és nyírfavirgácsoláson is részt vehettek a siófoki Nagystrandon, aki pedig elég bátor, egyenesen a Balatonban csobbanhat a szaunázás után.

Újabb strand csatlakozott azokhoz a balatoni helyszínekhez, ahol télen is hódolhattok a "strandolásnak": a siófoki Nagystrandon már használható a két, 8-9 és egy 5-6 személyes finn fatüzeléses mobilszauna. Illóolajos szaunafelöntéseken vehettek részt, és ki lehet próbálni a nyírfavirgácsolást, ami a nevével ellentétben nem fájdalmas, ellenben nagyon egészséges kezelés. De nemcsak szaunázásra van lehetőség: meg lehet mártózni a 20 és a 40 Celsius fokos dézsafürdőkben is, és fűtött női-férfi öltöző, mosdó, meleg vizes zuhanyzó és fűtött pihenő is rendelkezésre áll.

A szaunák kibérelhetők privát használatra 3-8 fős társaságok számára, de arra is van lehetőség, hogy becsatlakozzatok egy szaunaprogramra – ebben az esetben egyik más társaság tagjaival osztoztok majd a szaunán, mondta a We Love Balatonnak Fodor László szaunamester. Egy ilyen három felöntést tartalmazó szaunaprogram – amely a dézsafürdőzést is tartalmazza – 7000 Ft-ba kerül. Kérésre a mobil szaunát házhoz is viszik, és 24 óra alatt telepítik.

A siófoki Nagystrand műjégpályája, amelyet egy 100 négyzetméteres jégfolyosó egészít ki, december 15. óta látogatható. A strandon üzemel büfé, öltöző és korcsolyakölcsönző is. A tervek szerint a panorámás jégpálya 2024. február 4-ig üzemel majd. Mivel a város idén ünnepli 55 éves jubileumát, a megszokottnál még több és színesebb karácsonyi fényinstallációval, körhintával és vásárral várnak a Víztoronynál.

A parton szaunázni a szigligeti strandon és a balatonlellei BL YachtClub területén lehet még.

A balatoni jégpályákról szóló cikkünket itt találjátok.

Ha szeretnétek kipróbálni a siófoki Nagystrandon a szaunaszolgáltatásokat, a +36209353767-as telefonszámon tudtok bejelentkezni.

Címkék