Az északi part minden bizonnyal legpezsgőbb városa a nyári időszakban Balatonfüred, ahol rengeteg fesztivál, gasztronómiai egység és egyéb program várja a feltöltődni vágyókat. A városhoz éppen úgy hozzátartozik a Tagore sétányon tett séta, a gyógyvízkóstolás, a városi kisvonatozás, mint a Hotel Annabella.

A Danubius Hotel Annabella neve és épülete már évtizedek óta összeforrt a város nevével. Medencékkel, sportolási lehetőségekkel, gyermekprogramokkal, magas színvonalú szolgáltatásokkal és tapasztalt személyzettel várják a városba érkező, pihenni vágyó vendégeket a Tagore sétány végén.

Prémiumszobák és -lakosztályok

Szobaárak tekintetében az Annabella a Balaton egyik legversenyképesebb szállodája. A hotelszoba-foglalás során választhatunk standard és superior szobák közül, vagy kipróbálhatjuk a lakosztályok egyikét. 133, teljeskörűen felújított, erkélyes prémiumszobáik jól felszereltek, színeikben a balatoni nyarat idézik, letisztult hangulatúak, franciaággyal vagy két külön ággyal elérhetőek.

Standard szobáik szintén légkondicionáltak, két- vagy franciaágyasak, felújított fürdőszobával rendelkeznek, kérésre gyermeknek pótágy biztosítható. Prémiumlakosztályaik nagyobb méretűek, és minden olyan dolgot tartalmaznak, amelyre szükségünk lehet egy felhőtlen pihenés során. Szobát foglalni itt tudunk.

 

Saját strand és medence, wellness-szolgáltatások

A szezonálisan nyitva tartó szálloda saját stranddal rendelkezik, amely szavatolja a zavartalan Balaton-parti kikapcsolódást, kizárólag vendégeik számára tartják fenn. Így nem kell attól félni, hogy nem jut napozóágy (lehet a hotelben is bérelni), vagy elfoglalják az árnyékos pihenőhelyet, és parkolóhelyet sem kell vadászni a környéken.

A sportolni vágyók a parkfitneszeszközökön edzhetnek, vagy akár kerékpárt is bérelhetnek, akik pedig koktélokat kortyolgatnának a medence partján vagy a napozóteraszon, ők is megtalálják majd kedvenc helyszíneiket. Nyitott és fedett úszómedencéket, szaunát is találunk a hotelen belül, de egyéb szolgáltatások is elérhetőek, mint a masszázs, fodrászat, manikűr, pedikűr.

Gyerekbarát és szülőbarát egyben

Gyerekkel érkező vendégek kedvükre pihenhetnek és napozhatnak, hiszen a kicsik szórakoztatásáról a Danubius Bubbles Club szakképzett animátorai gondoskodnak a főszezonban, június közepétől egészen augusztus végéig. Kézműves- és sportprogramokkal, illetve vízi kalandokkal is készülnek a gyerekek számára, valamint hétvégente tematikus eseményekkel, így a szülők számára is igazi kikapcsolódás lesz a nyaralás.

Drazsé, Dany, Tiko és Yoyo, a Bubbles Club kedves sárkányai is beköltöztek a szállodába, hogy a környezet védelmére buzdítsák a gyerekeket szabadtéri programokkal és újrahasznosító foglalkozásokkal. A sárkánykalandokat mesekönyv formájában is magunkkal vihetjük. Az étteremben a legkisebbek számára külön büfésarkot alakítottak ki, illetve a családi szobán kívül is bármely szobát fel tudják szerelni gyerekággyal és babaágyneművel, babakáddal, etetőszékkel, így ezeket a felszereléseket nem kell otthonról magunkkal vinnünk.

Programok a hotelen belül és a környéken

Akár családdal, akár kettesben vagy barátokkal érkezünk a Hotel Annabellába, számos jó program közül választhatunk a hotelen belül és kívül is, hiszen a környéken is nagyon sok remek lehetőség van. Július 6-án levendulaworkshop lesz a Levendula Házzal, június 30-án és július 4-én 5 tételes borkóstolóval készülnek, illetve tematikus hétvégékkel is várják a vendégeket, amikor extra programokra is számíthatunk, így akkor is jól szórakozhatunk, ha esetleg nincs strandidő. Külső programok tekintetében is igen gazdag a kínálat. Balatoni sétahajókázás és vitorlástúrákon a vízen, kisvonattal pedig a városban kalandozhatunk. A hotel mellett egy modern, hajós játszóteret is találunk, illetve sétatávolságban elérhető a Bodorka Balatoni Vízivilág Látogatóközpont. Rövid autóútra található a Lóczy-barlang és a mesés Koloska-völgy, de Tihany és Veszprém is több napra elegendő látnivalót tartogat.

szállás

Danubius Hotel Annabella *** Superior

Ha a cél egy kellemes üdülés Balatonfüreden, válasszuk a Hotel Annabellát, ahol medencékkel (fedett és kerti), sportolási lehetőségekkel, gyermekprogramokkal, gazdag félpanziós ellátással és magas színvonalú szolgáltatásokkal várnak.

(Borítókép: Danubius Hotel Annabella)

Címkék