25 helyszínen közel 200 program várja a fesztiválozókat Zamárdiban a STRAND Fesztiválon.

A hazai koncertkínálat mellett a brit Chase & Status és Elderbrook, valamint a brazil szupersztár, Alok is szerepel a programban. Felépül a Balaton legmagasabb tornya, ahonnan a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba, STRAND ART címmel pedig kortárs képzőművészek és alkotásaik egész sora érkezik a fesztivál területére – olvasható a fesztivál sajtóközleményében.

A STRAND Fesztivál idén is a cirkusz világát idézi: a nagyszínpadon a fő fellépők előtt látványos produkciók láthatóak majd, a parton pedig bohócnak, artistának, gólyalábasnak, bűvésznek tanulhat bárki, aki kedvet érez hozzá. A Fővárosi Nagycirkusz igazi világszámmal készül, valamint magasdróttal, halálkerékkel és emberlibikókával is megjelennek a fesztivál területén – írják.

Augusztus 22. és 24. között Zamárdiban fellép többek között Azahriah, Halott Pénz, Majka, a Bagossy Brothers Company, Krúbi, Beton.Hofi, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, a Valmar, vagy éppen T.Danny és a Pogány Induló. A vízparti Telekom Kraft Tábortűz vendége lesz Kiss Tibi és az Aranyakkord, Járai Márk, valamint a Carson Coma „akusztik” csapata, Giorgioval és Barnival. A Smile, a Midlife Crisis és a Roma Soul pedig egészen hajnalig igazi házibuli-hangulatot ígér.

Ezenkívül podcast fesztivál, kertmozi és pop-up galéria is várja a fesztiválozókat.

További infók itt.

(Borítókép: STRAND Fesztivál)

Címkék