Akár rövidebb, akár hosszabb időt töltünk a Balatonnál, a tó környékén található 14 PENNY-ben beszerezhetjük mindazt, ami a nyaraláshoz szükséges: legyen szó alapélelmiszerekről, zöldségekről, gyümölcsökről, saját márkás grilltermékekről, alkoholos és alkoholmentes italokról és számos strandfelszerelésről.

A PENNY Magyarország Balaton környéki üzletei a nyáron megnövekedett számú vásárlói igényekre is kiválóan reagálnak, hiszen akár a nyaralónkban, egy vendégházban vagy hotelben töltenénk a szabadságunkat, itt megkaphatunk mindent egy helyen, ami esetleg otthon maradt, hirtelen szükségünk lenne rá, vagy éppen frissen szeretnénk beszerezni.

Grillparti a családdal és barátokkal

A Grill&Chill saját márkás termékcsalád kínálatában mindenki megtalálja majd a kedvencét, legyen szó különböző ízesítésű grillkolbászról, előre pácolt vagy éppen friss húsokról. A vegetáriánusok is választhatnak többféle grillsajt közül, illetve vegán alapanyagok is kaphatók, mint a grillbászka vagy a sült hagymás és mediterrán griller.

A zöldségek frissen, a legtöbb esetben magyar termelőtől kerülnek a polcokra a paprikától kezdve a gombán át a szezonális termékekig, mint például a cukkini vagy a kukorica, amely a grillpartik kedvenc alapanyaga.

Minden szükséges fűszert megtalálunk a kínálatban a húsok és zöldségek ízesítéséhez és pácolásához, például bazsalikomot, borsot, kakukkfüvet, illetve a különböző alapszószokat, mint a majonéz, ketchup, mustár.

Különlegesebb ízesítők közül is válogathatunk, mivel nem maradhatnak el nyáron sem a különböző nemzetek konyháját előtérbe helyező tematikus hetek.


Fagyi minden mennyiségben

A PENNY saját márkás Rios fagylaltcsaládjának termékei között is megtalálhatjuk a számunkra legjobbat. Akár a tölcséres, a pálcikás, az ostya közé töltött vagy éppen a nagyobb kiszerelésű, dobozos fagyikat részesítjük előnyben, a klasszikus vagy extrább ízeket, a tejes alapú vagy éppen a sörbetfagyikat kedveljük, bőséges választék áll a rendelkezésünkre.

Helyben készült, friss pékáru

A PENNY nemcsak kenyerek széles választékát kínálja frissen és helyben sütve a Balaton környékén is, hanem rengeteg péksüteményt is találunk a polcokon a klasszikus kakaós csigától kezdve a gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett termékekig, így akkor is találunk kedvünkre valót, ha éppen valamelyik összetevőre érzékenyek lennénk. Nem elhanyagolható szempont az igen kedvező ár sem, hiszen minden héten akciós termékeket is kínálnak.

Gyümölcsből ilyenkor sosem lehet elég

A szezon slágerterméke a dinnye, amelynek többféle fajtája elérhető a PENNY-ben, legyen szó hagyományos vagy éppen magszegény fajtákról. Természetesen a magyar őszi- és sárgabarack, a bogyós gyümölcsök (áfonya, málna, ribizli) is nagy kedvenc, de egzotikus termékek is szerepelnek a kínálatban, mint ananász, banán vagy citrom.

Figyeljünk a folyadékpótlásra!

A PENNY-ben a szénsavas és -mentes ásványvizek rengeteg márkáját megtaláljuk – ízesített verziókban is. Magas gyümölcstartalmú rostos üdítők, szénsavas üdítők, szörpök is kaphatók. A legtöbb üzletben külön borsarkot is találunk, ahol a magyar borok mellett számos külföldi tétel is elérhető. A különböző alkoholos italok, sörök, koktélalapanyagok is megtalálhatók a PENNY polcain, de mellette többféle ízesítésű alkoholmentes sör is kapható az üzletekben, behűtve is. A kihelyezett REpontokon pedig visszaválthatjuk a palackokat.

Non-food termékek

A PENNY Magyarország a nyári időszakban arra is különleges figyelmet fordít, hogy minden elérhető legyen, amire a nyaralónkban vagy a strandon, illetve egy fesztiválon szükségünk lehet. A non-food termékek közül az edényektől kezdve a strandfelszerelésen át a szúnyogriasztóig, a tisztítószerektől kezdve a ventilátoron át a ruházati termékekig minden elérhető, ami fontos lehet, vagy éppen kimaradt a bőröndünkből.

14 helyszínen a Balaton körül

Veszprémben 4 üzletet találunk, amelyek a hét minden napján nyitva vannak. Az északi parton BalatonalmádibanBalatonfüreden és Tapolcán vásárolhatunk be a PENNY-ben, de Keszthelyen is találunk két üzletet. A déli parton pedig Enyingen, Siófokon 2 helyszínen, Balatonlellén és Marcaliban is vár minket a PENNY. Az üzletek pontos elérhetőségét és nyitvatartását itt tudjátok böngészni, itt pedig az aktuális reklámújságot éritek el az akciós termékekkel.

(Borítókép: Kőrösi Tamás – We Love Balaton)

Címkék