Keresés EN

szállás

Anna Grand Hotel Wine & Vital****

Az Anna Grand Hotel a legendás Anna-bálok helyszíne, Balatonfüred reformkori központjában, a Szívkórházzal szemben, a Tagore sétánytól alig 100 méterre fekszik. A szobák 2023-ban megújultak, alapterületük nem változott, de a szobákon belül már a modern, letisztult, kényelmes jelleg érvényesül.
 
Az éttermet külön épületben találjuk, ahol a hamarosan megújuló wellness részleg mellett bowlingpálya is van. A Jókai Mórról és feleségéről, Laborfalvi Rózáról elnevezett süteményeket rengeteg visszatérő vendég kéri, de saját cukrászatukban a jövőben készülnek egyéb különleges finomságokkal is. Ahogyan saját pörkölésű kávékkal, Anna Grand-stílusban készült és tálalt tradicionális ételekkel, borszakértővel válogatott borsorral is várják vendégeiket.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A