Keresés EN

strand & sport

Balatonakarattya Bezerédj strand

Balatonakarattya egyik legcsendesebb és eldugottabb strandja közel két hektár területű, árnyas területen fekszik a Balaton északi partján. Talán nem véletlen, hogy pont ez a strand ad otthont az évente megrendezett Everness Fesztiválnak, ami a jóga, a kikapcsolódás és az önmagunkra figyelés jegyében telik.

A gyerekekről egy kis játszótér, a strandolók kényeleméről vizesblokk, bolt és büfék gondoskodnak, a biztonságra pedig vízimentők ügyelnek. Külön felüdülés, hogy a parkolni ingyenesen lehet a strand bejárata előtti területen.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A