Keresés EN

strand & sport

Platán szabadstrand, Balatonboglár

A balatonboglári Platán strand 9,5 hektárt tudhat magáénak a Balaton partjából. A szépen karbantartott szabadstrand nagyjából negyede árnyékos, míg a további területek a napimádóknak kedveznek. A Platán strand az aktív pihenést kedvelőknek kimondottan ideális helyszín a délutáni ejtőzéshez, ugyanis homokos röplabda-, foci-, streetball- és strandkézi-pálya,  valamint gumilapos kosárlabdapálya is helyet kapott, emellett pedig még a füves területeken is van a labdajátékokhoz elkülönített rész.

A gyerekeket több játszótérrel, és szezonban délutáni programokkal várják. Itt találjátok a Magyar Tenger Mesekertet is, amely sok izgalmas felfedeznivalót rejt. Ha pedig csúszdás kalandokra vágytok, a strand területén találjátok a Boglári Buborék élményfürdőt, amely azonban fizetős szolgáltatás.

Tipp: Ha szeretnél körülnézni a strandon, kattints ide!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A