Keresés EN

Ha szeretnétek elkerülni a tömeget, akkor a Balatonedericsi strand mindenképp jó választás lehet. Itt főként visszatérő nyaralókkal, ultizó és strandröplabdázó helyi lakosokkal találkozhattok. 

A meder fokozatosan mélyül, sok az árnyékos területet, játszótér és vízibicikli-kölcsönzés is van, ezért gyerekeseknek kiváló. A kilátás már a partról is mesés, de ha egy kicsit beljebb úsztok, akkor még a tanúhegyek kupolái is látszódnak.

Tipp: A felújított strandbejárat mellett zárt és nyitott kerékpár-tárolókat találtok. A parkolás a területen ingyenes.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

új hely Shopping

V26 Képregénybolt

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

új hely Gasztró

Meron Budapest

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

új hely Gasztró

Szabad Új Hely

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A