Keresés EN

Gasztró

Bergmann Cukrászda – Petőfi Sándor utca

71-es főút mentén egyszerre két cukrászdát is találunk a Győrben is ismert Bergmann cukrászcsalád patinás neve alatt. Az első, 1992-ben nyitott meg a Petőfi Sándor utcában, ahol a minőségen és a hagyományokon van a hangsúly mind a berendezés, mind az ott kapható sütemények és fagylaltok tekintetében. A főzött fagylaltot és a családi receptek alapján készült süteményeket, köztük a legnépszerűbbet, a klasszikus francia krémest a tágas teraszon is elfogyaszthatjuk egy jó kávé társaságában. A másik üzletüket pedig a közeli Zsigmond utcában, az Arany Csillag szálloda épületében találjuk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A