Keresés EN

Szállás

Bonvital Wellness & Gastro****superior Hotel

A négycsillagos Bonvital Wellness & Gastro Hotel mindössze száz méterre fekszik Hévíz legnépszerűbb turista-célpontjától, a Tófürdőtől. Azonban ezt a távolságot sem muszáj megtennünk, ha egy kis pihenésre vágyunk, hiszen a szálloda kényelmes szobái és exkluzív lakosztályai gondoskodnak erről.

A wellness-részlegen medencéket és szaunákat is találunk, de a teljes ellazulás érdekében masszázsra és különféle gyógykezelésekre is feliratkozhatunk. Viszont ne feledkezzünk meg arról, hogy a szálloda „felnőttbarát”, vagyis csak 14 éves kor felett vehetjük igénybe a szolgáltatásokat.

Persze a „gasztróhotel” elnevezés sem véletlen: a szállodához tartozó Brix Bistróban újragondolt magyaros fogásokat kóstolhatunk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A