Keresés EN

Gasztró

Bringatanya, Somogyi fagylaltműhely

Bringapumpa, pár alapszerszám és a háziak által főzött, legalább olyan finom, mint amilyen friss kézműves fagylaltok várnak a gyenesdiási Bringatanyán. A gyenesdiási vasútállomástól nem messze lévő átlagos kis cukrászdának tűnő somogyi fagylaltkonyhában tematikus napokkal is készülnek, például „Big chocolate” vagy „Retro icecream weekend” fedőnevekkel, de az Ország Tortája-fagylaltot is megkóstolhatod majd, ha ügyesen ütemezed az érkezés időpontját. Komoly szerviz itt helyben nincs, viszont a közelben van egy hely, ahol nem csak a bringádat teheted rendbe, de kölcsönző is működik. Az itteniek szívesen elmagyarázzák merre és hova, de táblák is segítik majd az eljutást. A gyenesi Hal- és Termelői Piac szintén közel van, így ha komolyabb falatoznivaló után néznél, akkor sem kell feltétlenül a lángos-hamburger nyomvonalra tévedned.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A