Keresés EN

A balatonmáriafürdői Florida Fagyizó tulajdonosa maximalista, ha fagylaltról van szó, és ennek immár 1992 óta más formában is hangot ad, mint minden épelméjű ember a meleg nyári napokon.

Márciustól októberig minden áldott nap a fagyipult mögött tevékenykedik és összesen harminckétféle fagyit kínál. Az eredmény az illusztris pulton túl, általában egy kígyózó sor, amelynek tagjai egyáltalán nem korlátozódnak a közelben üdülőkre.

Állati eredetű tejszínt használnak, olasz alapanyagokkal dolgoznak, és az ottani iskola szabályai szerint főzik a fagylaltot. Természetesen a mindenkori Balaton fagyija is kapható, illetve népszerűbbek a kiegészítő frissítők is.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A