Keresés EN

Forrás Sportparkban fedett teniszpályák, terepkerékpár-élménypálya, 800 méteres rekortán futópálya, műanyag oktatósípálya és hófánkpálya, görkorcsolyapálya, szabadtéri edzőpark és játszóterek is helyet kaptak, de sporteszközök bérlésére is van lehetőség. 2023 tavaszán egy többfunkciós sportcsarnokot is átadtak kézilabdapályával és öltözőkkel. A projekt része a Tündérkert nevű közpark létrehozása is, ahol a tervek szerint közel háromszáz őshonos gyümölcsfát telepítenek és tűzrakóhelyeket is kialakítanak. A Forrás Sport Park bringapályája, futóköre nyitvatartási időben ingyenesen látogatható, a műanyag sítanpályát oktatóval lehet igénybe venni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A