Keresés EN

Gasztró

G&D Kézműves Cukrászda és Pékség

Balatonkenese Óvoda utcáját színesíti a G&D Kézműves Cukrászda és Pékség, ami egyszerre fagylaltokat, pékárukat, sütiket és fantasztikus kovászos kenyereket is kínál. A fagyikat Szó Gellért, a salgótarjáni székhelyű pékség cukrásza – aki két ízben is megnyerte az ország tortája versenyt – készíti. Nem véletlenül van benne mélyen a témában, tudniillik Milánóban tanulta a fagylaltkészítés mesterfogásait. A hűsítő nyalánkságok alapanyagai is gondosan meg vannak itt válogatva, a magas zsírtartalmú tej például egy Jersey teheneket nevelő farmról érkezik. A legtöbbek kedvence itt a mangó, a sós karamell és a passiógyümölcs, de érdemes mindegyiket végigkóstolni, mert az első hallásra furcsa ízkombinációk sem fognak csalódást okozni. Kiemelendő, hogy a G&D pékségnek sem utolsó, mert Az ország legjobb croissant-ja címet is begyűjtötte már. A kenyerekért pedig képes az ember akár 40 fokban is ideutazni az agglomerációból, hiszen a választék nagyon széles, a teljes kiőrlésű tönkölycipótól a hagymás és puliszkás kenyéren át a rozskovászos-burgonyás variációkig sokféle szokatlan kenyeret kaphatunk itt.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A