Keresés EN

strand & sport

Helka és Kelén mesejátszótér

Helka és Kelén legendáját is megismerhetik a gyerekek a balatonfüredi Kiserdő területén kialakított mesejátszótér mesesarkában. A játszóeszközök is ezt a történetet igyekeznek felidézni: több intenzív mozgásos játék testesíti meg a Balaton vad hullámait, a hálós mászókák a rengeteget jelképezik, a várkastély és a kéttornyos játszóházikó pedig Helka és Kelén találkozásának helyszínei.

Az olyan hagyományos játékok mellett, mint a hinta, a csúszda és a mászóka, több egyedi tervezésű játékot is találtok. A területen kerékpártároló, padok, asztalok és egy homokozó is helyet kapott, így a szülők pihenése és a gyerekek szórakozása is biztosított. A szomszédban erdei tornapályát, madármegfigyelő helyet, ivókutakat és egy tanösvényt is találhattok.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A