Keresés EN

szállás

Hotel Historia Malomkert

Ez az a malom, ahol előbb kapsz stílusos szobát éjszakára, mint finomlisztet a bevásárló szatyorba. A Hotel Historia Malomkert 2011-ben nyitott meg, amikor felújítottak egy több száz éves malmot és úgy alakították ki a szobákat, mintha lakberendezési bloggerek gondolatait vetítették volna ki elénk egy vászonra.

A felújítás hagyománytisztelő módon megőrzött kőfalakat és régi gerendákat a korábbi időszakból, de a WiFi-vel és az LCD-tévével a XXI. század is betört a régi malomkerekek közé. Teraszukról és az összes szobából pontosan a várnegyedre láttok rá, ami sok csillagot dob az élményfaktoron.

Tipp: Historia néven több különböző saját sörük is van, mindezt a lenti étteremben ugyanúgy meg lehet kóstolni, mint a hamburgerek által vezetett étlapot.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A