Keszthely külső részén, a Várvölgy felé vezető út szomszédságában találhatjátok a pasztellszínekben pompázó Lel Ki Főzdét. A névadás szemléletes: Szennyai Anita 26 évesen, egy súlyos betegségből felépülve, pénzügyi és tanári diplomával a zsebében nyitotta meg a ma már sikeres cukrászdaláncot. A pozitív idézetek, barátságos hangulat mellett különleges sütemények fogadnak itt, és nincs olyan vendég, akire ne gondolna a tulajdonos: minden indulásból glutén-, laktóz- és cukormentes, de a legtöbb édesség egyben tej- és tojásmentes is, a kínálat kb. fele vegán.
A helyiséget egy üvegfal választja el a cukrászműhelytől, így a vevők is láthatják, hogyan készülnek a torták, Anita pedig gyakran tart tanfolyamokat,
hogy segítsen azoknak, akik otthon szeretnének mentes tortákat készíteni.
Tipp: Ha Keszthely épp nem esik útba, betérhettek a zalaegerszegi vagy nagykanizsai Lel Ki Főzdékbe, vagy a budapesti franchise-üzletükbe is.