A keszthelyi Madárlátta Pékségben kovászos kenyerek sülnek, melyek lisztből, vízből és sóból készülnek, tejsavbaktériumokkal és vadélesztővel fermentálnak, majd hosszú ideig kelesztik. Választhatunk többek között krumplisat, rozsosat, tökmagosat, tönkölyöset vagy alakorost is. Leveles tésztáikat és kalácsaikat a helyi termelői tej, tojás és az extra minőségű francia vaj teszi ellenállhatatlanná. Péksüteményeik pedig mindig szezonálisan változnak, a belevalókhoz pedig kizárólag természetes alapanyagokat, természetes sűrítőanyagokat használnak. Kávéikat a Coffee 42 pörkölőjéből szerzik be, akik saját blendet készítettek számukra, ízét főleg gyümölcsösség jellemzi.

Tipp: A Garat Malom, a 42 Coffee, illetve a Joli Sajtműhely termékeit is beszerezhetitek náluk.

Címkék