Keresés EN

A balatongyöröki domboldalban, a szőlők közt megbúvó nádtetős présház ma már egy különleges vendégház szerepét tölti be. A romantikus házikó tágas tereivel ideális választás pároknak, de akár családoknak is, ha egy kis vidéki elvonulásra vágytok. A terasz mindig tökéletes helyszín borozgatáshoz, a környékbeli dimbes-dombos táj és a tó pedig kiváló panorámát kínál.

A vendégház nevéhez hűen valóban egy angolszász cottage-ra emlékeztet szürkés-kékes színvilágával, ami azonban modern berendezéssel párosul. Esős napokra olvasnivalót is találtok, a tulajdonosok ugyanis gondoskodnak a teljes kényelemről. Itt biztos, hogy megfeledkezhettek a város zajáról.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A