Keresés EN

Balatonfüred egyik legújabb városrészében, a gasztronómiailag ígéretesnek tűnő Aranyhíd sétányon nyílt meg a város legelső újhullámos kávézója. V-60, cold brew, világos és sötét pörkölésű kávék Dél-Amerikából és Afrikából, chai, matcha latte és végre nem a szokásos ipari filteres teák sora: van itt minden, amit egy ilyen intézménytől várunk.

A budapesti Pazar Coffee Company balatoni kistestvére igazából nagytestvér: az ízlésesen és barátságosan berendezett kávézó nagyobb, mint a fővárosi, tágas és levegős, ahol jólesik reggelizni vagy elfogyasztani a délutáni kávét.

Ahol Sütis Móni tortáit és rugelach-ját kínálják, az rossz hely nem lehet - Móni az, aki ellátja édességgel többek között a keszthelyi Palettát, a szigligeti Várkávézót és a balatonföldvári Szélcsend kávézót. Így szinte biztos, hogy nemcsak a jó kávéért, hanem a sütiért is elzarándokolunk ide. De ez még nem minden, a bagettet és tortillát gazdagon megrakják különböző krémekkel, sajttal, sonkával és zöldségekkel, sőt van chia puding és müzli is, ha valami könnyedebbre vágyunk. 

Tipp: Néhány lépés innnek az Esterházy-strand, érdemes útba ejteni jövet-menet.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A