Keresés EN

strand & sport

Révfülöp Szigeti strand

A Káli-medence bejáratánál található Révfülöpön a Szigeti strand elsősorban a kisgyerekes családok körében népszerű. A kicsiket játszótér és homokozó várja, a nagyobbak pedig a homokos röplabda pályán üthetik el az időt. A strand parkosított szakasza bővelkedik árnyékban, úgyhogy nem csak a napimádók találnak magunknak letelepedésre alkalmas helyet. Gasztronómiai vonalon ne számítsunk nagy izgalmakra, a megszokott strandételeket kapjuk, átlagos színvonalon. Esténként a fürdőzés helyét átveszi a mozizás, ugyanis a strand területén üzemel a Szigeti kertmozi, ahol a legfrissebb blockbustereket is levetítik – a film közben pedig néha a Balatonra is ráleshetünk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A