Keresés EN

Nem kis vállalkozásba fogott a németországi vendéglátásban edződött tulajdonos, amikor reggelizőhelyet nyitott Tihany főutcáján. Méghozzá egész évben nyitva tartót, ahol egy régi családi ház valóban tündéri kiskertjében szolgálják fel az avokádókrémet, házi készítésű zakuszkát, szezonnak megfelelő gyümölcstálakat, házi sajtokat, hagyományos és laktózmentes süteményeket. Az olyan egyedi Tündérsziget-lekvárokat, mint például a levendulás-barackosat pedig a PIAC placctól a káptalantóti piacig az északi part több termelői piacán is árulják.

Kora tavasztól késő őszig érdemes az udvari melegítők mellett élvezni a Belső-tóra néző panorámát, az öreg diófa árnyékát, amíg a reggeli kávét szürcsölgetjük. A kisgyerekesek nyugodt reggelijét pedig komplex udvari játszóvárral igyekszenek biztosítani. A ház utcafronti részében mindezek mellett egy kézműves ruhákat áruló kisbolt is helyet kapott.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A