Keresés EN

A balatonalmádi Villa Millennium százéves, patinás épülete fiatalos és laza belsőt takar, modern design-nal, tágas és világos belső terekkel. A barátságosan kialakított szobák színes kiegészítői mind a Balatonhoz és az evezéshez kapcsolódnak. A legtöbb szobához erkély is jár, de az emeleten egy kényelmes kanapékkal berendezett közös helyiségben, a földszinten pedig a világos reggelizőben is lehetőség van a társasági életre. Maga az épület Balatonalmádi központjától mindössze öt perc sétára található, a domboldalon, így a balatoni kilátás adja magát az esti borozáshoz a teraszon. Apropó bor: nem kell a boltból cipelni, mert a villában is árusítanak balatoni borokat helyi fogyasztásra. Az autóval érkezőket pedig zárt parkolóval várják a villa ápolt, zöld kertjében.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A