A tavaly őszi első közös rendezvényük sikerére való tekintettel úgy döntött a három Légli-fivér, Attila, Géza és Ottó, hogy újra egyszerre nyitják ki kapuika nem is egy, hanem két napon keresztül, március 16-án és 17-én. Az előzőhöz hasonlóan most is a bor és a gasztronómia kapják a főszerepet.
MENÜ
Légi Szőlőbirtok és Borászat
- Füstölt busagerinc zöldekkel és házi olajcseppekkel
- Halkocsonya Légli-módra friss házikenyérrel
- Almáspite, ahogy mi szeretjük
- Ponty-halászlé filézett hallal és gyufatésztával
- Kemencében sült mustáros kárász
- Somogyi kifliburgonya-saláta paprikás pontyderékkal
- Nyúl riesling-zselében
- Grízestészta-pohárkrém szilvával és dióval
március 16. (péntek)
- 14:00 Vezetett pincetúra Légli Ottóval, borkóstolóval egybekötve (2000 Ft)
- 14:00 Kislak-blending: Szakmai workshop Légli Gézával, kísérletezés a Kislak 2017 lehetséges összetevőivel (6000 Ft)
- 16:00 Vezetett pincetúra Légli Ottóval, borkóstolóval egybekötve (2000 Ft)
- 17:00 Hoff Fidél gitáros lounge-műsora
- 17.00 A balatoni hal jövője: Kötetlen pódiumbeszélgetés a Bahart vezérigazgatójával, Szári Zsolttal
- 14:00 Vezetett pincetúra Légli Ottóval, borkóstolóval egybekötve (2000 Ft)
- 14:00 A kaposvári Csiky Gergely Színház művészeinek zenés irodalmi műsora
- 16:00 Vezetett pincetúra Légli Ottóval, borkóstolóval egybekötve (2000 Ft)
- 16:00 Kislak-blending: Szakmai workshop Légli Gézával, kísérletezés a Kislak 2017 lehetséges összetevőivel (6000 Ft)