A tavaly őszi első közös rendezvényük sikerére való tekintettel úgy döntött a három Légli-fivér, Attila, Géza és Ottó, hogy újra egyszerre nyitják ki kapuika nem is egy, hanem két napon keresztül, március 16-án és 17-én. Az előzőhöz hasonlóan most is a bor és a gasztronómia kapják a főszerepet.

MENÜ

Légi Szőlőbirtok és Borászat

  • Füstölt busagerinc zöldekkel és házi olajcseppekkel
  • Halkocsonya Légli-módra friss házikenyérrel
  • Almáspite, ahogy mi szeretjük 
Légli Kerámia Manufaktúra
  • Ponty-halászlé filézett hallal és gyufatésztával 
  • Kemencében sült mustáros kárász 
Kislaki Bormanufaktúra
  • Somogyi kifliburgonya-saláta paprikás pontyderékkal 
  • Nyúl riesling-zselében 
  • Grízestészta-pohárkrém szilvával és dióval
PROGRAM

március 16. (péntek)
  • 14:00 Vezetett pincetúra Légli Ottóval, borkóstolóval egybekötve (2000 Ft)
  • 14:00 Kislak-blending: Szakmai workshop Légli Gézával, kísérletezés a Kislak 2017 lehetséges összetevőivel (6000 Ft)
  • 16:00 Vezetett pincetúra Légli Ottóval, borkóstolóval egybekötve (2000 Ft)
  • 17:00 Hoff Fidél gitáros lounge-műsora
  • 17.00 A balatoni hal jövője: Kötetlen pódiumbeszélgetés a Bahart vezérigazgatójával, Szári Zsolttal
március 17. (szombat)
  • 14:00 Vezetett pincetúra Légli Ottóval, borkóstolóval egybekötve (2000 Ft)
  • 14:00 A kaposvári Csiky Gergely Színház művészeinek zenés irodalmi műsora
  • 16:00 Vezetett pincetúra Légli Ottóval, borkóstolóval egybekötve (2000 Ft)
  • 16:00 Kislak-blending: Szakmai workshop Légli Gézával, kísérletezés a Kislak 2017 lehetséges összetevőivel (6000 Ft)