Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

2015-ben is megrendezésre kerül az Alkotótábor július 10-12. között. A szervezők idén is Szántódpusztára várják a minimál zene szerelmeseit. Nincs feszengés, nincs pózolás, nincsenek headlinerek, csak 100% trú fellépők és örömzene, aminek stílusa nagyjából az ambient - electronica - dubtechno - house - techno vonalon mozog.

Bár nagyjából minden adottsága megvan hozzá, az Alkotótábor mégsem egy hagyományos elektronikus zenei fesztivál. Az idén már 12-edjére szabad ég alá hozott rendezvény, ahogyan a neve is mutatja, sokkal inkább egy tábor, egy kempingezés, egy nyaralás, ahol végig szól a zene, és ahová mindenki azért megy, hogy ezt a zenét élvezze.


 
 
 
Line up:

eDina, 1000 arc, Ancient Methods (Ancient Methods - DE), Andrey Pushkarev (Circus Company - RU), Aril Brikha – live (Art of Vengeance - SE), Atomik, Bernáthy Zsiga – live, Beta, Brnwrx, Calman, Chrom, Crimson, d.Rajmi, Direktorz – live, Dork, Eril Fjord, Error Etica (Psychoskunk - ES), Ferenc, Vaspoeri – live, Fez + Falcao, Fiba, Fiel, Garpo, Grema – live, Jaffa Surfa, Igor Prpc, Kristoban – live, Manek + Hi, Marcello, Marlos Space, Marvin, Mill, Minich, Modeo – live, Naga, NullNull00-live, Odum – live, Pakt- live, Peter Bernath, Po:Ti, Polarize, Rajek, Raw Soul, Reload, Roocha, Route8 – live, Silf – live, Sinko, Subotage, Taslinkov, The Judge Brothers, Tolnai, Tolo, Wuki, Zapphire, Zefir

Jegyek:

Hétvégi jegy elővételben: 8000.-
Hétvégi jegy a helyszínen: 9000.-
Napijegy a helyszínen: 5000.-
Vasárnapi napijegy: 3000.-

Megközelítés: 
Vonattal Zamárdiig, onnan transzfer (500 Ft) Szántódpusztáig. Hívd ezt a számot: 0631-3161223 (07.09-től hívható)
Autóval Budapest felől Zamárdi után a régi 7-es úton keresd a Szántódpuszta táblát.

Hasonló tartalmak

Kultúra

Macskafogó a Corvinban

December 9-én és 10-én minden idők legjobb magyar rajzfilmjét nézhetjük újra 15:30 órai kezdettel, a Corvin moziban. Ternovszky Béla rendező és Nepp József író 1986-ban készült, minden korosztály számára egyaránt szórakoztató rajzfilmje tökéletesen egyesíti magában a kaland-, a gengszter- és a kémfilmek legszebb hagyományait, és utánozhatatlan humorával egyúttal kacagtatóan parodizálja is ezeket a zsánereket.

Kultúra

Sárkány Éve Lampion Fesztivál a Biodómnál

A Sárkány Éve Lampion Fesztivál egy színes és varázslatos világba vezet, amely a fény és árnyék játékával vár bennünket december 16-tól február 24-ig. Az Állatkerti körúton lévő Biodóm kertjében a kínai kultúra iránt érdeklődőket mindenképp megszólítja, de a családosoknak is érdemes belépni ezen a mágikus kapun, hiszen bent 5-8 méteres installációk fogadnak, a sétányon haladva pedig karibi flamingókkal, sarkvidéki jegesmedvékkel, játékos csimpánzokkal, egzotikus állatokkal is találkozhatunk.

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Látnivalók és kultúra

Jótékonysági felolvasás az Utcajogászért

December 8-án a FUGA-ban jótékonysági felolvasóestet tartanak az Utcajogász Egyesület adománygyűjtő nagykövetei, akik közül többen írók. A decemberi eseményen Garaczi Lászlóval, Czakó Zsófiával, Bakos Gyöngyivel, Vajna Ádámmal, Aradi Péterrel, Puskás Pannival és Rojik Tamással találkozhatunk.

Neked ajánlott

A