A We Love Balaton szerkesztősége idén nyáron Analógia elnevezéssel kiállítássorozatot szervezett az online magazin 10. születésnapi évfordulója alkalmából, ahol Kőrösi Tamás, az oldal állandó fotósának analóg képei voltak láthatók. Aki eddig még nem találkozott a közelmúltban készült, mégis egyedi módon a múltat idéző képekkel, idén ősszel bepótolhatja a balatonfüredi Villa Gyetvaiban megrendezett kiállításon. A helyszín különlegessége, hogy a villaépület pincéje aktív borászatként működik, a megnyitón pedig a boraikat is megkóstolhatjuk majd.

Szeptember 22-én, pénteken 18:00 órától kerül sor a megnyitóra, amelyet a korábbi események hangulatához hasonlóan interaktív tárlatvezetés követ, ahol találkozhattok a képek alkotójával és a We Love Balaton szerkesztőségének tagjaival. Sőt, az őszi program különlegessége, hogy a képekhez illő hangulatú, Super8-as kamerával forgatott balatoni rövidfilm is látható lesz. A belépés ingyenes!

A kiállítást október 22-ig lehet megtekinteni a villa nyitvatartási ideje alatt. Közben vagy utána pedig a Villa Gyetvai borait is megkóstolhatjuk akár a villa teraszán, akár az ősfás parkban ülve.

Címkék