Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

A 190. alkalommal megrendezésre kerülő Anna-bál kísérőrendezvényei már július 22-én elkezdődnek, és egészen július 26-ig tartanak. A fesztivál alatt különböző koncerteket hallhattok a Gyógy téren és természetesen sor kerül az elmaradhatatlan Szívhalászatra is.

Program

Július 22. szerda
Gyógy téri nagyszínpad 
21.00 óra
Prímásverseny Gálaműsora

Július 23. csütörtök
Gyógy téri nagyszínpad 
20.00 óra
Operafüred – Népszerű operakórusok zongorával a Magyar Állami Operaház énekkara közreműködésével

Július 24. péntek
Balaton
18.00 óra
Hagyományos Szívhalászat
Gyógy téri nagyszínpad
20.00 óra
Operafüred – Operagála
Vitorlás tér
22.00 óra
Zenés, lampionos Szívhalászat

Július 26. vasárnap
Kisfaludy Színpad
10.45 óra
A 190. Anna-bál szépe és udvarhölgyeinek bemutatkozása, majd lovashuszár kísérettel sétakocsikázása a városban

Hasonló tartalmak

Éjszakai élet

The Project: Unity6

Töretlenül robog tovább az Unity téli szezonja. A széria hatodik része december közepén egy erős hármas fogattal teszi még magasabbra a lécet. Az Afterlife és Innervisions kiadók vezéregyénisége Konstantin Sibold vezeti a triumvirátust, mellé érkezik az Anyma-val közösen készített Syren atyja: Rebuke, ráadásnak pedig a Vasúttörténeti Park óriásit dobbantó közönségkedvencét, az Omnya duót hívták meg a szervezők. A Várkert rendezvénytermének közepén továbbra is ott trónol majd az átlátszó ledfallal borított körszínpad, egy rakás robotlámpával és vizuális effekttel.

Szabadidő Kultúra

Múzeumok karácsonya 2023

A Magyar Természettudományi Múzeum, karöltve a Budapesti Történeti Múzeummal, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeummal, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeummal, a Magyar Nemzeti Múzeummal és az Országos Széchényi Könyvtárral megszervezi december 16-án a Múzeumok karácsonyát. Az intézmények különböző ünnepi hangulatú előadással és foglalkozással készülnek: megtudhatjuk például, hogyan zajlott a reformkorban az ünnep, kipróbálhatunk egy 100 éves szaloncukorpapír-rojtozót és lesz adventi barkácsműhely is kicsiknek-nagyoknak!

Shopping

Resident Art Galéria: New Kids on the Wall

A 2018-ban debütáló Resident Art Fair kortárs képzőművészeti vásár immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre. Ahogy arra a vásár címe is utal, a kurátorok, Bánki Ákos és Schneller János ezúttal a pályakezdő képzőművészekre helyezték a hangsúlyt. A rendszeresen kiállító művészek mellé közel 40 új kiállítót hívtak meg, akik nagy része még soha nem szerepelt képzőművészeti vásáron, sőt legtöbbjük most debütál a kortárs műkereskedelmi piacon, azaz épphogy csak elkezdte művészi pályafutását. A december 14. és 22. közt látogatható vásár lehetőséget teremt a fiatalok számára egyfelől a bemutatkozásra, másfelől műveik értékesítésére.

?>

Neked ajánlott

A