UPDATE: A vacsorára minden jegy elkelt.

„Az Apukám világa első, 2015-ös évjárata 2016 végén mutatkozott be a Laposa-borok szerelmeseinek, akiknek körében egykettőre fogalommá vált a megjelenésében is rendkívül exkluzív tétel.” – olvasható a szervezők beharangozója az április 21-i, szombat esti borvacsorán bemutatkozó újabb Apukám világa-tételek történetéről.

Menü- és borsor

  • Vendégváró falat: Balatonbor 17’ (tartályminta)
  • Hideg előétel: lazacpisztráng, uborka, málna és tárkony – Rosé 17’
  • Meleg előétel: zöldborsó, retek és sóska – Rizling2 16’
  • Főétel: jérce, kucsmagomba és fehér spárga – Apukám Világa 16’
  • Sajtfogás: Szent Jakab-sajt és zöld dió – Selection Olaszrizling 15’
  • Desszert: mandula, mazsola és szőlő nektár – Zeusz 15’