UPDATE: A vacsorára minden jegy elkelt.
„Az Apukám világa első, 2015-ös évjárata 2016 végén mutatkozott be a Laposa-borok szerelmeseinek, akiknek körében egykettőre fogalommá vált a megjelenésében is rendkívül exkluzív tétel.” – olvasható a szervezők beharangozója az április 21-i, szombat esti borvacsorán bemutatkozó újabb Apukám világa-tételek történetéről.
Menü- és borsor
- Vendégváró falat: Balatonbor 17’ (tartályminta)
- Hideg előétel: lazacpisztráng, uborka, málna és tárkony – Rosé 17’
- Meleg előétel: zöldborsó, retek és sóska – Rizling2 16’
- Főétel: jérce, kucsmagomba és fehér spárga – Apukám Világa 16’
- Sajtfogás: Szent Jakab-sajt és zöld dió – Selection Olaszrizling 15’
- Desszert: mandula, mazsola és szőlő nektár – Zeusz 15’