„Koccintunk, kóstolunk, beszélgetünk” – ígérik a balatonfüredi Aura Hotelbe szervezett Aura Gasztro Hétvége – Rosé Tavasz ötletgazdáig. Április 14-én, szombaton olyan tavaszi borvacsorát tartanak ugyanis a szállodában, amelynek  következő főszereplője a rozébor lesz.

Menü- és borsor

  • Skizo Rosé – Spárga-eper salsa, friss tehéntej
  • Jásdi Rozé – Tigrisrák suchi, wasabi
  • Figula Rozé – Fekete tőkehal vajtökkel, marinált paradicsom, fekete oliva bogyó
  • Dúzsi Rozé – Pörkölt "borjú roll" medvehagyma gríz, kápia jus
  • Sauska Rozé – Kacsamell kakaóbabbal és kacsamájas rizottógolyó, kétféle cékla, málna turbulya
  • Chateau D'Esclans Whispering Angel Rozé (Provance, FR) – Habkönnyű ricotta kapros meringgel, aszalt áfonya sablé, sűrű joghurthab