„Koccintunk, kóstolunk, beszélgetünk” – ígérik a balatonfüredi Aura Hotelbe szervezett Aura Gasztro Hétvége – Rosé Tavasz ötletgazdáig. Április 14-én, szombaton olyan tavaszi borvacsorát tartanak ugyanis a szállodában, amelynek következő főszereplője a rozébor lesz.
Menü- és borsor
- Skizo Rosé – Spárga-eper salsa, friss tehéntej
- Jásdi Rozé – Tigrisrák suchi, wasabi
- Figula Rozé – Fekete tőkehal vajtökkel, marinált paradicsom, fekete oliva bogyó
- Dúzsi Rozé – Pörkölt "borjú roll" medvehagyma gríz, kápia jus
- Sauska Rozé – Kacsamell kakaóbabbal és kacsamájas rizottógolyó, kétféle cékla, málna turbulya
- Chateau D'Esclans Whispering Angel Rozé (Provance, FR) – Habkönnyű ricotta kapros meringgel, aszalt áfonya sablé, sűrű joghurthab