Axwell és Sebastian Ingrosso a svéd elctro house királyai, akik Steve Angelloval a skandináv zenei élet legmenőbb és legfelkapottabb house-kollektívájának, a legendás Swedish House Maffiának voltak a tagjai. 2012 óta mind a hárman szólóban tolják, de július 10-én Axwellt és Ingrossot együtt láthatjátok a MasterCard Balaton Sound nagyszínpadán.


Axwell
Évek óta kirobbanthatatlan a legjobb DJ-ket rangsoroló DJ Mag listájáról, a világ leghangosabb bulijaiban és legnagyobb közönséget vonzó elektronikus zenei rendezvényein lép fel. Extra-energikus, élénk és ellenállhatatlan electro house zenében utazik. Axwell több Grammy-jelöléssel büszkélkedő előadó. Idén a Soundon Sebastian Ingrosso-val a keverőpultnál összecsapva készül hatalmas partyra.
 
Sebastian Ingrosso
Olasz felmenőkkel rendelkező DJ, producer és remixer. Fékezhetetlen, hiperenergikus house anyagai a kétezres évek eleje óta a legnagyobb nemzetközi bulik és több tízezres közönséget vonzó e-zenei rendezvények résztvevőiből hozzák ki a maximumot. Több mint tíz éve irányítja saját kiadóját, a Refune-t, amely számos, ma már az elektronika élvonalához tartozó tehetséges előadót karolt fel és indított el pályáján.